Juno Kinderyoga en babyspa

Brandstraat 1, 9770 Kruishoutem
Baby & kidsspa

Ik ben Steffi, 29 jaar en woon samen met mijn man, Michiel, ons liefste zoontje Marcel en onze Kat Rudy in Kruishoutem. Ik geniet enorm van de kleine dingen: een ontbijtje op zondag, de eerste zonnestralen  op ons terras of aperitieven op een gezellige picknickplaats. 

Als leerkracht lager onderwijs en zorgjuf is het mijn passie om kinderen te laten groeien, zowel op het cognitieve als het sociaal-emotionele gebied. Kinderen laten hun hoofdjes vaak vullen met indrukken, prikkels en gevoelens. Het is belangrijk dat ze die ook weer kunnen laten leeglopen. Omdat ik kinderen daarbij wil helpen, ging ik me bijscholen als kinderyoga-instructeur. 

Ik voelde dat deze nood er niet enkel bij lagere schoolkinderen is, maar al een heel stuk vroeger. Ik ging me verdiepen in baby-massage, om de allerkleinsten te helpen zich te ontplooien in hun ontwikkeling. Daarnaast merk ik, nu ik zelf mama ben, hoe fijn het is om extra quality-time te hebben met je kleintje. 

Ik ben zo blij met mijn kleine bedrijfje, waar iedereen ontspannen terug vertrekt. 
Nice to meet you!

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Sessie baby-massage
1p
35
Reserveren
Sessie hydrotherapie
De eerste periode met een baby in huis, vliegt voorbij. Ik spreek uit ervaring! Daarom vind ik het belangrijk dat je af en toe de tijd neemt om extra te genieten van jullie kersverse gezin.  Boek je een sessie in de baby-spa, dan kom je steeds in jouw bubbel genieten. Je baby kan hier terecht van twee weken tot 1 jaar. In een warm bad van ongeveer 37° kan je baby rond dobberen d.m.v. een nekring. Na het badje is het tijd voor de massage. De massage wordt voorgetoond op een pop. Zo kunnen jullie zelf de massage uitoefenen bij je baby. Leuk om thuis ook eens uit te testen!  Wil je graag met twee baby’s komen bubbelen? Dan kan je ook bij ons terecht. We maken er een gezellig momentje van waarbij de mama’s kunnen bijpraten, terwijl de baby’s genieten.   
1p
40
Reserveren
Kinderyoga
Kinderyoga zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier in contact komen met zichzelf. Ze voelen zich vrijer en ervaren minder druk en prestatiedrang, wat hun creativiteit en gevoel van eigenwaarde bevordert! Daarnaast wordt het lichaam soepeler en zal de motoriek, evenwicht en concentratie verbeteren.  Tijdens de lessen is er steeds een leuke afwisseling tussen actie en rust. We spelen met ademhaling, visualisatie, beweging, spel en tekenen. Kinderyoga is vooral superleuk om te doen! Elke les wodt er gewerkt vanuit een thema, uitgewerkt in een avontuur aangepast aan de leeftijdsgroep. 
1p
12
Reserveren
Knuffeltijd
Samen met je peuter of kleuter ga jij op yoga-avontuur. Tijdens de les maken we extra tijd voor knuffels, massages, yoga-houdingen en leuke spelletjes. Samen ontspannen tijdens een yogalesje. Er mag telkens één begeleider meekomen met je peuter of kleuter. Mama’s, papa’s, grootouders, meters, peters, … iedereen is welkom in de yoga-klas. Praktisch We doen de sessies knuffeltijd één keer per maand op zondag. Hieronder kan je de data vinden voor de komende periode:  - 20 november  - 11 december  
1p
20
Reserveren
Sessie baby-spa (hydrotherapie + baby-massage
1p
65
Reserveren
Duo-date (hydrotherapie + baby-massage)
2p
100
Reserveren