EAU LA LA BABYSPA

Hoenderstraat 2, 3630 Maasmechelen
Baby & kidsspa

Negen maanden lang groeit de baby veilig en vredig in de buik van mama… Beleef de magie van het drijven en zie je baby stapsgewijs in het water tot rust komen met jou/jullie als publiek. 

Elk kind verdient het beste. Naast onze professionele babymassage krijgen ze ook een mani- & pedicure indien gewenst, want nageltjes knippen is geen gemakkelijke opgave bij een baby.

Een intiem moment tussen ouders en baby om je nog dichter bij elkaar te brengen. Het resultaat? Meer eetlust, een betere werking van de darmpjes & een zachte nachtrust.

 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Bubbel Deluxe

All-in formule

Pure verwennerij. Een jacuzzi momentje van 25-30 minuten, warm badlinnen, een professionele babymassage en behandeling met kwalitatieve verzorgingsproducten met als afsluiter een mini mani-en pedicure. Uiteraard met een gratis drankje voor de ouder(s). 
1p
65
Reserveren
Super Bubbel Deluxe

all-in formule met net dat tikkeltje meer.

Bij de Super Bubbel Deluxe geniet je van een all-in formule met net dat tikkeltje meer. Deze formule omvat een jaccuzimoment van 25-30 min, een mini mani- en pedicure, een babymassage, gebruik van zwemluiers, badolie, en warm badlinnen, en voor de ouders een klein flesje champagne en hapjes.   
1p
90
Reserveren
Playdate

Samen dobberen met de playdate

Samen met één van je vriendinnen, zussen of schoonzussen bevallen? Laat beide baby's ontspannen tijdens een jacuzzi moment van 30-40 minuten met warm badlinnen. Voor baby's tussen de 2 weken en 3 maanden oud hebben we 1 badje voorzien. Voor baby's tussen de 3 en 9 maanden hebben we 2 badjes voorzien.  Sleep tight!   
2p
80
Reserveren
Playdate Deluxe

Dubbel plezier met een Playdate Deluxe

Samen met één van je vriendinnen, zussen of schoonzussen bevallen? Dan is de Playdate Deluxe een uitstap om nooit te vergeten. Een jacuzzimoment van 25-30 minuten, (Er zijn twee badjes voorzien)  Warm badlinnen, een professionele babymassage en behandeling met kwalitatieve verzorgingsproducten en als afsluiter een mini mani-en pedicure voor beide baby's.   
2p
120
Reserveren