Dotje babyspa

Ringlaan 39, 3900 Overpelt
Baby & kidsspa

Kom bij Dotje genieten van jouw momentje quality time!
Dat kan samen met jouw baby of gewoon een momentje voor jezelf als mama (to be).
 

Dotje Babyspa

Samen ontspannen tijdens een wellness momentje voor jouw baby van 14 dagen tot 12 maanden.
​Kom tot rust, zet de tijd even stil en geniet met jouw baby van jullie quality time samen.
Wij begeleiden, jullie genieten!
 

Dotje MamaZorg 

Bij Dotje hoef jij als mama (to be) even voor niemand te zorgen want wij dragen hier zorg voor jou.
Mama zijn is niet niks, het doet wat met je lichaam en het heeft een grote impact op jouw mentale welzijn.
Zet jezelf on top of your to do list en geniet van een ontspannende massage en/of een gelaatsverzorging speciaal voor jou als mama.

 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Hydrotherapie

Gewichtloos floaten in het warme water en de zachte bubbels.

Ontvangst met een hapje & drankje Hydrotherapie (max 30min) Zwemluier  Handdoeken Je bent welkom met 2 personen (+12 jaar)   
1p
1u
40
RESERVEER
Baby Massage

Dit is een uniek moment waarbij de baby helemaal tot rust komt door de zachte aanrakingen van de ouders en waardoor jij als ouder ook gaat ontspannen en extra kan genieten.

Ontvangst met een hapje & drankje   Shantala babymassage  Gebruik van massage-olie Naïf  Warme handdoeken Je bent welkom met 2 personen (+12 jaar)   
1p
1u
40
RESERVEER
Hydrotherapie & Babymassage

Sessie hydrotherapie met aansluitend de shantala babymassage voor het beste ontspanningsmoment voor jouw baby

Ontvangst met een hapje & drankje Hydrotherapie (max 30min) Shantala babymassage  Gebruik van massage-olie Naïf  Zwemluier  Warme handdoeken Je bent welkom met 2 personen (+12 jaar)   
1p
1u 30min
65
RESERVEER
Verwen Sessie

Wil je met je partner komen genieten van jullie kersverse geluk, en mag het net dat tikkeltje extra zijn? Kom dan samen genieten van jullie Verwen Sessie.

Sessie hydrotherapie + Babymassage Gebruik massageolie naïf Zwemluier Warme handdoeken Een bordje met hapjes voor twee met een glas bubbels (met of zonder alcohol) of koffie, thee, iets fris Je bent welkom met 2 personen (+12 jaar) 
1p
1u 30min
85
RESERVEER
Luxe Sessie

Je wil komen genieten met je baby in onze babyspa maar deelt graag jouw geluk met de oma’s en opa’s of meter en peter. Kom genieten van een Luxe Sessie en deel jouw geluk!

Willen broers en/of zusjes ook graag mee genieten van dit gezellig familiemoment? Misschien hebben jullie wel iets te vieren?  Dan kan je dit gezellig komen doen bij Dotje Babyspa. Tijdens deze LUXE SESSIE ​huur je de babyspa privé af voor jouw bubbel en leggen we jullie allemaal in de watten.  Je geniet van een TOP quality moment waar je samen van kan genieten. Sessie hydrotherapie + babymassage Gebruik ma​ssageolie naïf Zwe​mluier Warme handdoeken Er zijn max. 4 volwassenen welkom  Ook broers en/of zussen zijn welkom Met activiteiten voor de broers en/of zussen Een heerlijke tapasschotel voor 4 personen met een glas bubbels (met of zonder alcohol), koffie/thee of iets fris   
1p
2u
99
RESERVEER
DUO Sessie: Hydrotherapie

Kom samen met een vriendje of je tweeling floaten in onze baby jacuzzi. We voorzien 2 badjes voor 2 baby's.

Ontvangst met een hapje & drankje Hydrotherapie  Zwemluier  Warme handdoeken 2 badjes voor 2 baby's Je bent welkom met 2 personen per baby (+12 jaar)  
1p
1u
80
RESERVEER
DUO Sessie: Hydrotherapie & Babymassage

Kom samen met een vriendje of je tweeling floaten in onze baby jacuzzi met daarna de babymassage. We voorzien 2 badjes voor 2 baby's.

Ontvangst met een hapje & drankje Hydrotherapie  Shantala babymassage  Gebruik van massage-olie Naïf  Zwemluier  Warme handdoeken 2 badjes voor 2 baby's Je bent welkom met 2 personen per baby (+12 jaar)  
1p
1u 30min
120
RESERVEER
Zwangerschaps-Massage

Je bent zwanger en kijkt vol spanning uit naar de komst van dat kleine Dotje. We willen jou bij Dotje MamaZorg laten genieten van dit uniek moment.

Een zwangerschap gaat soms gepaard met een aantal ongemakken. Tijdens de massage gaan we net die punten aanpakken waar jij als mommy to be het meeste last van hebt.  Of ben je op zoek naar een momentje me-time tijdens de zwangerschap? Dan kan je heerlijk komen genieten van een deugddoende massage. Zowel jij als je baby in de buik genieten van een moment van rust en ontspanning. Een zwangerschapsmassage brengt dan ook een boel voordelen met zich mee. Niet alleen voor jou maar ook voor jouw baby in je buik. Je bent welkom vanaf de 14de week van je zwangerschap tot aan de bevalling (2de + 3de trimester). Ontvangst met een hapje & drankje Verkennend gesprek  Zwangerschapsmassage  Gebruik van massageolie Naïf MOM 
1p
1u 30min
75
RESERVEER
Mama-Massage

Een mama-massage ondersteunt jouw lichaam in het herstel na de zwangerschap en zorgt voor ontspanning en verlichting zodat je even kan ontsnappen uit de dagelijkse routine.

Mama zijn is niet niks. Het doet wat met je lichaam.  Als mama ben je elke dag in de weer voor je kroost. Je zit niet stil en je lichaam is altijd in beweging.  Dat in combinatie met meestal een pittig slaaptekort zorgt ervoor dat dit een grote impact heeft op je lichaam en je mentale welbevinden.   Tijdens de mama-massage hoef jij even voor niemand te zorgen, want wij dragen nu zorg voor jou.  Onze mama-massage is er speciaal voor:  Mama's die proberen zwanger te worden,  Mama's vanaf vier weken na de bevalling, Mama's bij keizersnede vanaf zes weken na de bevalling,  Mama's die al even mama zijn,   Ontspannende lichaamsmassage Gebruik van 100% natuurlijke massage-olie
2p
1u 30min
75
RESERVEER
Mini gelaatsverzorging

Gun jezelf een verfrissende boost met onze mini gelaatsverzorging

Zorgen voor je kroost vraagt veel van je lichaam en je huid. Tijdens jouw ontspannende Mini Gelaatsverzorging dragen we zorg voor je huid met de verzorgingslijn van Natural Self die zich volledig richt op de gevoelige huid van de mommy's (to be). Gelaatsreiniging Scrub Masker Dagcrème  
1p
1u
40
RESERVEER
Gelaatsverzorging

Laat je mama huid weer stralen met onze gelaatsverzorging met de producten van Natural Self.

Zorgen voor je kroost vraagt veel van je lichaam en je huid. Tijdens jouw uitgebreide Gelaatsverzorging dragen we zorg voor je huid met de verzorgingslijn van Natural Self die zich volledig richt op de gevoelige huid van de mommy's (to be). Gelaatsreiniging Scrub Roze quarts roller Masker Gezichtsmassage Masker Dagcrème Lippenbalsem
1p
1u 30min
55
RESERVEER
Mini pakket

Ontspan en verwen jezelf als mommy (to be) met een mini gelaatsverzorging en een maasage.

Voordelig pakket! Mini gelaatsverzorging Zwangerschapsmassage of Mama-Massage   
1p
2u
105115
RESERVEER
Luxe pakket

Ontspan en verwen jezelf als mommy (to be) met een uitgebreide gelaatsverzorging en een massage.

Voordelig pakket! Gelaatsverzorging Zwangerschapsmassage of Mama-Massage   
1p
2u 30min
120130
RESERVEER