Little me babyspa 10

Ijsbroekstraat 56A, 9506 Schendelbeke
Baby & kidsspa

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Babyspa

Hierbij gaat je kleintje drijven en bewegen in water.

Tijdens het drijven ervaart je baby het fijne gevoel van gewichtloosheid, net alsof hij/zij terug in de baarmoeder zit. Onderzoek toont immers aan dat baby’s te weinig bewegen. Via deze unieke vorm van hydrotherapie (Jacuzzi voor baby’s) krijgen baby’s de kans om vrij en autonoom te bewegen en hun spieren aan te sterken op een manier die ze doordags niet kennen. Voordelen van hydrotherapie? Ontwikkeling van de spieren. Bevorderd het slaapritme. Vergroot de longcapaciteit. Bevorderd de zwemreflxen, coördinatie en zelfbewustzijn. De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en inteniteit van de krampjes. Verlicht de klachten van (verborgen) reflux. Biedt verzachting in geval van constipatie en wanneer de tandjes beginnen door te komen.
1p
1u
50
Reserveren
Babyspa + Babymassage

Hierbij gaat je kleintje drijven en bewegen in water met opvolgend een ontspannende babymassage.

Tijdens het drijven ervaart je baby het fijne gevoel van gewichtloosheid, net alsof hij/zij terug in de baarmoeder zit. Onderzoek toont immers aan dat baby’s te weinig bewegen. Via deze unieke vorm van hydrotherapie (Jacuzzi voor baby’s) krijgen baby’s de kans om vrij en autonoom te bewegen en hun spieren aan te sterken op een manier die ze doordags niet kennen. Voordelen van hydrotherapie? Ontwikkeling van de spieren. Bevorderd het slaapritme. Vergroot de longcapaciteit. Bevorderd de zwemreflxen, coördinatie en zelfbewustzijn. De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en inteniteit van de krampjes. Verlicht de klachten van (verborgen) reflux. Biedt verzachting in geval van constipatie en wanneer de tandjes beginnen door te komen. Met opvolgend een babymassage,  Babymassage geeft je baby een gevoel van liefde, verbondenheid, bescherming en aandacht. Hierdoor zal er een hechte band met je baby ontstaan. Tijdens dit zalige verwenmoment krijgt u enkele massagetechnieken aangeleerd om de baby’s doorbloeding, spijsvertering en immuunsysteem te stimuleren. Voordelen van babymassage? Verlicht de pijn van reflux en krampen. Zorgt voor bonding time tussen mama, papa en baby. Verbeterd het immuumsysteem. Helpt om een regelmatig slaapritme te ontwikkelen. Baby’s worden rustiger, hebben minder stress en slapen beter. Zorgt voor het vrijkomen van Oxytocine (knuffelhormoon). Geboortetrauma’s kunnen worden verholpen.
1p
1u 30min
65
Reserveren
Privé Babyspa & Massage met hapjes en cava

Privé Babyspa & Massage met Hapjes & Cava Wellness alleen voor jullie (5 volwassenen toegestaan)

Privé Babyspa & Massage met Hapjes & Cava Wellness alleen voor jullie 5 volwassenen toegestaan  
5p
1u 30min
110
Reserveren
Tweeling of vriend(in)

Geniet met jouw tweeling of vriend(in) van de babyspa.

Geniet met jouw tweeling of vriend(in) van de babyspa.
2p
1u 30min
115
Reserveren
Zwangerschapsmassage Basic
60 MINUTEN ONTVANGST MET EEN LEKKERE MOCKTAIL OF FRISDRANK/WATER NAAR KEUZE
1p
1u
75
RESERVEER
Zwangerschapsmassage Deluxe
75 MINUTEN ONTVANGST MET EEN LEKKERE MOCKTAIL OF FRISDRANK/WATER NAAR KEUZE GEZICHTSREINIGING MET DE PRODUCTEN VAN NAIF
1p
1u 30min
95
RESERVEER
Rugmassage voor zwangere vrouwen
ONTSPANNENDE MASSAGE VAN DE RUG ZOWEL PRE NATAAL ALS POSTNATAAL.  WIJ VOORZIEN EEN KUSSEN WAARBIJ ZELFS ZWANGERE VROUWEN COMFORTABEL OP DE BUIK KUNNEN LIGGEN!
1p
30min
45
RESERVEER

Beoordelingen

10

via 6 beoordelingen

Aanbod

10

Comfort

10

Klantvriendelijk

10

Netheid

10

Relaxy-sfeer

10
10
Tara
November 2022
Heel fijne ervaring! M'n zoon vond het zalig en ik heb er ook volop van genoten! Voor herhaling vatbaar
10
K
November 2022
Zeer fijne ervaring, zowel de massage met extra tips als het babbelen in bad! Je komt zen en gelukkig buiten van je baby te zien genieten.
10
Catherine
November 2022
Een aanrader als je u baby’tje wilt laten genieten in een gezellige setting. Zowel voor de babyspa als voor de pretecho’s! Bovendien is de eigenaar vd zaak zeer vriendelijk, lief en behulpzaam.
10
Chloe
November 2022
Na de beste massages te hebben gehad tijdens mijn zwangerschap, kon ik ze nu geven aan mijn babytje. Relax warme omgeving, goede producten, goede en rustige uitleg. En erna vond mijn baby het badje helemaal geweldig. Er werd genoeg tijd voorzien. Het was er ook erg hygiënisch, badje wordt na elke baby ververst en goed gepoetst.
10
Sabrina
Oktober 2022
Onze eerste ervaring met Little Me Baby Spa....Onwetende wat er ging gebeuren (ontvangst, omgeving, ... ) gingen we naar Little Me Baby Spa in Schendelbeke. De woning is zeer goed gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Je hebt een ruime parking achteraan de woning, direct aan de ingang van de Spa. We hadden een 3D echo gereserveerd. Trouwens zéér gebruiksvriendelijk om via de website te reserveren. We werden zeer goed ontvangen door de gastvrouw, Kimberly. Bij het binnenkomen word je onmiddellijk ondergedompeld in een oase van rust. Kimberly stelde mijn echtgenote onmiddellijk op haar gemak. De ruimtes (spa, echo, massage,...) zijn zeer mooi en professioneel ingericht. De ruimte van de echo straalt rust uit. Zowel mijn echtgenote als ikzelf konden alles zeer goed volgen op een groot scherm en kregen veel en professionele uitleg van Kimberly waardoor wij ons een perfect beeld konden vormen met wat we op het scherm zagen. De baby lag niet ideaal maar Kimberly deed er alles aan om een mooi beeld te krijgen van onze baby. Geen gehaast gedoe (zoals bij onze gynaecoloog) maar een ontspannen en relaxe sfeer waarbij Kimberly haar tijd nam. We kregen meer uitleg op enkele tientallen minuten dan de voorbije maanden bij de gynaecoloog. We gaan zeker nog terug....en niet alleen voor nog een 3D sessie... :-) 28 weken zwanger
10
Kelly
Oktober 2022
Wij zijn heel tevreden over Little Me Baby Spa! Super onthaal, goede omgang met baby & ouders. Heel leuk om een super intiem momentje te hebben met je kind. Elke keer als we gaan, zien we onze dochter zo genieten! Een echte aanrader! Zowel de massage als de baby spa. :D Wij hebben zowel een gewone sessie als Privé gedaan en zijn over beiden ervaringen zeer tevreden! Privé is nog net iets leuker omdat dan familie mee kan komen genieten. Moeke & vake waren ook mee en hebben ook enorm genoten van de spa, versnaperingen en cava. Wij komen zeker nog terug!