Elenora babyspa Relaxybon 10

Pater Kenislaan 1, 2970 Schilde
Baby & kidsspa

Shantala babymassage
Gebruik van bad/doucheproducten
Badjas, slippers & handdoek
Gratis parkeren
Accepteert Relaxy bon
Hydrotherapie
Toon alle troeven

Hydrotherapie + babymassage

Voor baby's vanaf 2 weken tot 12 maand. 

Onze Spa ruimte is exclusief voor jullie en je baby. Er zijn geen andere ouders of baby's aanwezig. We werken 1 op 1 met jullie tijdens de geboekte sessie. Zo kunnen we op het tempo van jullie kleintje de sessie uitvoeren zonder al te veel prikkels.
Zorg dat je baby 30-60min voor de sessie begint heeft gegeten, want een hongerige baby geniet niet.  een dutje voor de sessie is ook een aanrader.
We raden aan om  het gezelschap te beperken tot maximum 2 personen op de rust van je kleintje te garanderen.

Geniet van de talrijke voordelen van hydrotherapie voor je baby. Een sessie in de baby spa bevordert bijvoorbeeld de spierontwikkeling, vermindert krampjes, verlicht de klachten van (verborgen) reflux, zorgt voor een rustigere baby en nog zoveel meer positieve effecten die al merkbaar zijn na 1 beurt floaten.

Optioneel kan er gekozen worden voor een baby massage die onder begeleiding door jezelf wordt uitgevoerd op je baby. Babymassage heeft ook vele voordelen. Baby's hebben veel huidhonger. Tijdens het eerste jaar is lichamelijk huidcontact heel belangrijk voor de algemene ontwikkeling en het bevordert de ontwikkeling van het basisvertrouwen. Babymassage biedt verschillende voordelen zowel op fysiek als mentaal vlak. 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

hydrotherapie + massage

Samen met je baby ontspannen in een rustgevende omgeving. Voor baby's vanaf 2 weken tot 12 maand.

Tijdens een sessie hydrotherapie beweegt je baby vrij in een warm bad van 36-37 graden, speciaal ontworpen voor baby's. Je baby krijgt een speciale band rond het nekje zodat het zich vrij kan bewegen in het water.  Baby massage is geschikt voor baby's vanaf 6 weken. Baby's jonger dan 6 weken zijn heel gevoelig voor prikkels waardoor een babymassage te vermoeiend is.  Aan een babymassage zijn vele voordelen verbonden. Baby's hebben veel huidhonger, daarom is lichamelijk contact in het eerst levensjaar heel belangrijk voor de algemene ontwikkeling. 
2p
1u
65
Reserveren
Hydrotherapie

9 maanden lang dobberde je babytje veilig rond in mama's buik. in de baby spa vinden zij dit gevoel van veiligheid en geborgenheid terug.

Tijdens een sessie hydrotherapie beweegt je baby vrij in een warm bad van 36-37 graden, speciaal ontworpen voor baby's. Je baby krijgt een speciale band rond het nekje zodat het zich vrij kan bewegen in het water. De band is gekeurd volgens de veiligheidsnormen en volledig veilig voor jou baby. Vanaf ongeveer 7 maanden gebruiken we de chestfloat voor je baby, omdat hij beweeglijker wordt en zich sneller afzet op de grond.  Het water is zuiver en bevat geen producten omdat deze schadelijk kunnen zijn voor de longen van jouw baby. Na elke sessie wordt het bad geleegd en grondig gekuist.  Hydrotherapie heeft vele emotionele en fysieke voordelen. Hydrotherapie zorgt voor een goede spijsvertering en daarom ook minder krampjes.  Stimuleert de spierontwikkeling. De lichte weerstand in het water maakt de botten en spieren sterker. Ook verbetert het de motoriek, waardoor ze eerder leren kruipen. Wanneer baby's op jonge leeftijd kennis maken met hydrotherapie, gebruiken ze beide armen effectief.  Hydrotherapie verbetert de balans en coördinatie van pasgeboren baby's. Bovendien hebben baby's die vanaf jonge leeftijd worden blootgesteld aan Hydrotherapie, een voordeel ten opzichte van andere baby's in termen van zowel mentale als fysieke ontwikkeling. De druk van het water op de borst van de baby vergroot de longcapaciteit en verbetert het ademhalingsvermogen. Ook voor lichamelijke ongemakken kan de baby spa een uitweg bieden. Door de zachte jets wordt er een lichte druk uitgeoefend die een positief effect kunnen hebben bij eventuele klachten van krampjes, reflux, constipatie,... Het warme water werkt kalmerend en kan bijdragen aan een goed slaapritme.
2p
30min
49
Reserveren

Beoordelingen

10

via 1 beoordelingen

Aanbod

10

Comfort

10

Klantvriendelijk

10

Netheid

10

Relaxy-sfeer

10
10
Femke
September 2023
Ze heeft er van genoten ze was echt helemaal ontspannen