Ons Klein Geluk

Geneinde 45, 2260 Westerlo
Baby & kidsspa

Zwangerschapsmassage
Shantala babymassage
Gratis koffie en thee
Gratis parkeren
Relaxatieruimte
Hydrotherapie
Toon alle troeven

Omdat jouw kleintje, ons geluk is.

Bij Ons Klein Geluk voorzien wij professionele zorg en ontspanning door vroedvrouwen, voor ouders en ouders in spé. Je kan bij ons terecht voor Baby Spa, pretechografie, relaxatie en workshops.

Een Baby Spa sessie bestaat uit een workshop babymassage en hydrotherapie. Dit kan vanaf de leeftijd van 14 dagen tot één jaar. Is je baby onder de drie maanden? Dan kan je ook kiezen voor een sessie voor de allerkleinste waar enkel baby’s tot 12 weken aanwezig zijn. Wij gaan voor kwaliteit en hygiëne bij elke sessie, die bovendien steeds begeleid wordt door een vroedvrouw.

 

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Baby Spa sessie

Een Baby Spa sessie bestaat steeds uit een workshop babymassage en een hydrotherapiesessie.

Workshop Babymassage  Hydrotherapie  Inclusief gebruik handdoeken, massage olie en zwempamper  Workshop babymassage Babymassage is de manier bij uitstek voor quality-time met een pasgeborene. Aanraking en geruststelling door mama en papa zijn zo belangrijk voor elke baby. Tijdens onze workshop gaan wij voor een persoonlijke aanpak en luisteren wij ook naar het verhaal van jouw baby. Zijn er klachten van krampjes? Constipatie? Reflux? Ook dan kunnen wij jou tips geven! De massage gebeurt met een natuurlijke olie, vrij van chemicaliën, parfum en parabenen. Heerlijk zacht en veilig voor het babyhuidje. Met de technieken die je bij ons leert kan je ook thuis aan de slag. Zo kan je samen nog heerlijk nagenieten. De Baby Spa sessie wordt steeds begeleid door een vroedvrouw.   Hydrotherapie Na de massage genieten de baby's van een heerlijke hydrotherapiesessie in onze jacuzzi's. Ze hebben volledig autonome bewegingsvrijheid met behulp van de drijfring of de zwemband. De keuze voor de drijfring of de zwemband wordt samen bepaald met de ouders, op basis van de leeftijd en de motorische ontwikkeling van je kindje.  Het water is vrij van chloor en chemicaliën en op temperatuur (35-36°c). Een spa- sessie is niet alleen heerlijk ontspannend, het bevordert ook een beter slaappatroon en zorgt voor watergewenning op jonge leeftijd. De zintuigen van de baby worden geprikkeld door de spiegel, de led lichtjes, bad speelgoedjes en de stem van mama en papa. De ideale manier voor een bonding-time momentje voor baby en ouders.   Baby Spa 0-12 maanden Tijdens een Baby Spa sessie zijn er maximum drie baby’s aanwezig. Elke baby heeft een eigen badje en een eigen massagetafel en er is genoeg ruimte voorzien zodat ieder z’n privacy en ruimte heeft. Een leuke babbel met de andere ouders kan, maar hoeft uiteraard niet. Al moet ik eerlijk zeggen dat er de leukste gesprekken plaatsvinden in de Baby Spa! Baby’s zijn welkom vanaf het moment dat het naveltje genezen is, dit komt meestal overeen met de leeftijd van 14 dagen. Ze kunnen langskomen tot de week dat ze één jaar worden voor hun laatste Baby Spa sessie.

1p
1u
65
Reserveren
Baby Spa - Vriendinnendate met twee

Workshop babymassage en hydotherapie voor jou en je vriendinnetje

Workshop Babymassage  Hydrotherapie  Inclusief gebruik handdoeken, massage olie en zwempamper  Derde badje wordt gesloten  Workshop babymassage Babymassage is de manier bij uitstek voor quality-time met een pasgeborene. Aanraking en geruststelling door mama en papa zijn zo belangrijk voor elke baby. Tijdens onze workshop gaan wij voor een persoonlijke aanpak en luisteren wij ook naar het verhaal van jouw baby. Zijn er klachten van krampjes? Constipatie? Reflux? Ook dan kunnen wij jou tips geven! De massage gebeurt met een natuurlijke olie, vrij van chemicaliën, parfum en parabenen. Heerlijk zacht en veilig voor het babyhuidje. Met de technieken die je bij ons leert kan je ook thuis aan de slag. Zo kan je samen nog heerlijk nagenieten. De Baby Spa sessie wordt steeds begeleid door een vroedvrouw.   Hydrotherapie Na de massage genieten de baby's van een heerlijke hydrotherapiesessie in onze jacuzzi's. Ze hebben volledig autonome bewegingsvrijheid met behulp van de drijfring of de zwemband. De keuze voor de drijfring of de zwemband wordt samen bepaald met de ouders, op basis van de leeftijd en de motorische ontwikkeling van je kindje.  Het water is vrij van chloor en chemicaliën en op temperatuur (35-36°c). Een spa- sessie is niet alleen heerlijk ontspannend, het bevordert ook een beter slaappatroon en zorgt voor watergewenning op jonge leeftijd. De zintuigen van de baby worden geprikkeld door de spiegel, de led lichtjes, bad speelgoedjes en de stem van mama en papa. De ideale manier voor een bonding-time momentje voor baby en ouders. Baby Spa 0-12 maanden Tijdens een Baby Spa sessie zijn er maximum drie baby’s aanwezig. Elke baby heeft een eigen badje en een eigen massagetafel en er is genoeg ruimte voorzien zodat ieder z’n privacy en ruimte heeft. Een leuke babbel met de andere ouders kan, maar hoeft uiteraard niet. Al moet ik eerlijk zeggen dat er de leukste gesprekken plaatsvinden in de Baby Spa! Baby’s zijn welkom vanaf het moment dat het naveltje genezen is, dit komt meestal overeen met de leeftijd van 14 dagen. Ze kunnen langskomen tot de week dat ze één jaar worden voor hun laatste Baby Spa sessie.

2p
1u
130
Reserveren
Baby Spa - Vriendinnen date met 3

Workshop babymassage en hydotherapie voor jou en twee vriendinnetjes

Workshop Babymassage  Hydrotherapie  Inclusief gebruik handdoeken, massage olie en zwempamper  Workshop babymassage Babymassage is de manier bij uitstek voor quality-time met een pasgeborene. Aanraking en geruststelling door mama en papa zijn zo belangrijk voor elke baby. Tijdens onze workshop gaan wij voor een persoonlijke aanpak en luisteren wij ook naar het verhaal van jouw baby. Zijn er klachten van krampjes? Constipatie? Reflux? Ook dan kunnen wij jou tips geven! De massage gebeurt met een natuurlijke olie, vrij van chemicaliën, parfum en parabenen. Heerlijk zacht en veilig voor het babyhuidje. Met de technieken die je bij ons leert kan je ook thuis aan de slag. Zo kan je samen nog heerlijk nagenieten. De Baby Spa sessie wordt steeds begeleid door een vroedvrouw.   Hydrotherapie Na de massage genieten de baby's van een heerlijke hydrotherapiesessie in onze jacuzzi's. Ze hebben volledig autonome bewegingsvrijheid met behulp van de drijfring of de zwemband. De keuze voor de drijfring of de zwemband wordt samen bepaald met de ouders, op basis van de leeftijd en de motorische ontwikkeling van je kindje.  Het water is vrij van chloor en chemicaliën en op temperatuur (35-36°c). Een spa- sessie is niet alleen heerlijk ontspannend, het bevordert ook een beter slaappatroon en zorgt voor watergewenning op jonge leeftijd. De zintuigen van de baby worden geprikkeld door de spiegel, de led lichtjes, bad speelgoedjes en de stem van mama en papa. De ideale manier voor een bonding-time momentje voor baby en ouders. Baby Spa 0-12 maanden Tijdens een Baby Spa sessie zijn er maximum drie baby’s aanwezig. Elke baby heeft een eigen badje en een eigen massagetafel en er is genoeg ruimte voorzien zodat ieder z’n privacy en ruimte heeft. Een leuke babbel met de andere ouders kan, maar hoeft uiteraard niet. Al moet ik eerlijk zeggen dat er de leukste gesprekken plaatsvinden in de Baby Spa! Baby’s zijn welkom vanaf het moment dat het naveltje genezen is, dit komt meestal overeen met de leeftijd van 14 dagen. Ze kunnen langskomen tot de week dat ze één jaar worden voor hun laatste Baby Spa sessie.

3p
1u
180
Reserveren
Ons Mama Geluk met 3D/4D echo

Creëer blijvende herinneringen aan je zwangerschap: Mama Geluk, 3D/4D echo en kostbare beelden!

Ons Mama Geluk (Combinatie van lichaamsmassage en gelaatsverzorging van 80min)  3D/4D echo (30min)  Heel de zwangerschap mogelijk Hartje zien kloppen Foto's en video's, alle beelden digitaal  Kortingsbon Ghinger fotografie 5 euro Kortingsbon Babyspa 10 euro 
1p
1u 50min
170
Reserveren
Ons Mama Geluk

Combinatie van lichaamsmassage en gelaatsverzorging met producten van Yonka

Ons Mama Geluk Veruit de meest gekozen relaxatie-sessie is "Ons Mama Geluk". Deze sessie duurt 80 minuten en bestaat uit een volledige lichaamsmassage en een ontspannende gelaatsverzorging. Na deze sessie ga je als een nieuwe mama weer buiten bij Ons Klein Geluk. Deze sessie is geschikt voor zowel de zwangere, als de pas bevallen mama. Ideaal om een ultiem me-time momentje te boeken.    Combinatie van lichaamsmassage en gelaatsverzorging  Aromatische ontdekkingskuur voor hydratatie van het gelaat (30 min)  Ontspannende lichaamsmassage (50 min)  Met producten van Yonka   
1p
1u 15min
107
Reserveren