Pura Navita

Vossestraat 38, 9890 Gavere
Massage & beauty

Zwangerschapsmassage
Voet massage
Ontspanningsmassage
Hotstonemassage
Douche faciliteiten
Baby massage
Toon alle troeven

Pura Navita ... pure levensenergie ... puur genieten in een oase van rust

Eventjes weg van alles...

Nood aan een me-time momentje?

Kom dan eens langs bij Pura Navita in het landelijke Gavere,  wij zijn een privé wellness, massage en beautypraktijk met een holistische insteek.

Pura Navita betekent letterlijk "pure levensenergie".  Dat is precies wat we onze klanten willen aanbieden, een zalig rustmoment, maar ook nieuwe energie om er volop terug tegenaan te gaan.

Je kan bij ons komen genieten van een waaier aan behandelingen zoals diverse massages, voetreflex, healing, gezichtsbehandelingen en pedicure.

Wij bieden ook tal van arrangementen aan om nog langer van je zen-momentje te genieten.
Alles kan ook op maat samengesteld worden, dit kan ook in combinatie met onze privé wellness.

Wil je graag met 2 komen (massage of gelaatsverzorging) ?  Dat kan, vraag naar onze mogelijkheden.

Wij hebben van onze passie ons beroep gemaakt en doen er alles aan om jullie een uniek en onvergetelijk moment te bezorgen!

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Massage 'Pure Relax'

Ervaart u vaak spanning? Is er onrust in uw lichaam? Of wilt u gewoon een ontspanningsmomentje voor jezelf? Onze "Pure Relax lichaamsmassage is hier ideaal voor.

Ervaart u vaak spanning? Is er onrust in uw lichaam? Of wilt u gewoon een ontspanningsmomentje voor jezelf? Dan is dit de ideale massage. Regelmatig echt ontspannen is niet alleen heel fijn, maar ook essentieel om goed in uw vel te blijven zitten.

Deze massage kan ook geboekt worden voor enkel achterkant lichaam.
40 minuten - 45 euro


1p
1u
70
Reserveren
Anti-stress Massage rug, nek en schouders

De anti-stress massage rug-nek-schouders is uitermate geschikt voor wie last heeft van stress en spanningen. Een heerlijke beleving!

De anti-stress massage rug-nek-schouders is uitermate geschikt voor wie last heeft van stress en spanningen. Ideaal voor mensen met een zittend beroep of zware fysieke belasting van de rugspieren. Door de massage worden spierknopen weggewerkt en afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en de beweeglijkheid wordt bevorderd. Deze anti-stress massage met warme olie en aangepaste aromageurbeleving laat je weer helemaal tot rust komen.

1p
30min
40
Reserveren
Holistische Relaxatiemassage

Graag wat rust en ontspanning? Deze holistische relaxatiemassage is een diep ontspannende en helende massage, waarbij ik probeer het evenwicht te herstellen in lichaam en geest.

Deze massage zorgt voor ontspanning, activeert het zelf herstellend vermogen van je lichaam, neemt stress weg en zorgt voor een algemeen goed gevoel.

Bij deze massage sta jij helemaal centraal en wordt aangepast aan jouw.
Mijn massage is energetisch en intuïtief, geen enkele massage is gelijk.

Dit maakt jouw massage uniek.   

1p
1u 15min
75
Reserveren
Warm Candle massage

De Warm Candle massage is veel meer dan een massage. Het is een echte reis van de zintuigen !

De Warm Candle massage is veel meer dan een massage. Het is een echte reis van de zintuigen !

Deze uitzonderlijke massage combineert de voordelen van een ontspannende massage met die van aromatherapie voor een unieke ervaring van totale loslaten. Warm Candle massages zijn ontworpen om alle zintuigen te prikkelen, boordevol essentiële oliën en natuurlijke geuren. Deze massage brengt uw lichaam in een staat van diepe ontspanning. De massage wordt verder versterkt met behulp van warme, gesmolten was die op het lichaam wordt aangebracht.

Je kan kiezen uit 3 verschillende geurkaarsen:
*Ananas/Mango: Zoet en fruitig parfum, waardoor een massage met deze kaars pure relaxatie is.
*Kokosnoot: Deze kaars heeft de typische kokosgeur, ze werkt verzachtend, herstellend en voedend voor de huid.
*Witte thee: Een aangenaam, fris en geraffineerd parfum. Een massage met deze kaars werkt stimulerend, verhoogt de concentratie en zorgt voor innerlijke rust. Deze kaars is het meest aangewezen als je van een neutrale geur verkiest en ook voor mannen.

Deze massage kan ook geboekt worden voor enkel de achterkant van het lichaam.
45 minuten - 55 euro

1p
1u 15min
80
Reserveren
Kruidenstempel massage

Deze Oosterse massagetechniek zorgt voor een weldadige ervaring die ervoor zorgt dat u volledige ontspanning ervaart en de stress van alledag achter u laat.

De Kruidenstempelmassage kenmerkt zich door het gebruik van met kruiden gevulde bundeltjes: de kruidenstempels. Deze Oosterse massagetechniek zorgt voor een weldadige ervaring die ervoor zorgt dat u volledige ontspanning ervaart en de stress van alledag achter u laat.

Deze massage is ontspannend voor lichaam en geest, zorgt voor de 
activatie, ontgiftiging en het kalmeren van het lichaam.
En stimuleert de celstofwisseling en de doorstroom van bloed en lymfe.

Een zalige ervaring!

Deze massage kan ook geboekt worden voor enkel de achterkant van het lichaam.
45 minuten - 55 euro.

1p
1u 15min
80
Reserveren
Hot Stone Lichaamsmassage

Een Hot Stone massage is een ontspannende massage van het lichaam in combinatie met warme lavastenen en warme oliën.

Een Hot Stone massage is een ontspannende massage van het lichaam in combinatie met warme lavastenen en warme oliën. De lavastenen (basaltstenen) worden tot op een bepaalde temperatuur opgewarmd (tussen de 45° en 54°) en dan op het lichaam gelegd. Na de legging van de stenen word je verder los gemasseerd met de warme olie. De warmte en de druk van de stenen dringt diep door in de spieren. De hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. Een weldaad voor lichaam en geest.

Voordelen van de massage
De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Een zalige ervaring!

1p
1u 15min
80
Reserveren
Voetreflexmassage

Deze voetreflexmassage bevordert op een natuurlijke en aangename manier ontspanning en gezondheid in het hele lichaam.

Deze voetzonemassage bevordert op een natuurlijke en aangename manier ontspanning en gezondheid in het hele lichaam. Via reflexpunten op de voeten worden alle organen, spiergroepen en lichaamsstelsels gestimuleerd en geharmoniseerd. Met behulp van zachte cirkelvormige massagebewegingen op de reflexzones, bewerken we de lichaamsdelen die niet goed meer functioneren. Door regelmatige behandeling van de voetzones verhoog je het zelfgenezend vermogen van het lichaam en verhoog je je immuniteit. Het is een ideale manier om pijn te verlichten en spanning te verminderen. Het relaxeert, harmoniseert en vitaliseert het hele lichaam.

Wat mag je verwachten:
*Voetbad
*Kort gesprek
*Voetzonemassage & drukpuntmassage
*Ontspannende afsluitmassage van voeten en onderbenen

1p
1u
65
Reserveren
Kindermassage

Een zalig ontspanningsmoment voor je kind

Goed voor je kind...

Kindermassage, waarom niet? Ook kinderen hebben baat bij een massage en ontspanning: ze slapen beter, voelen zich beter in hun vel, zijn rustiger en hebben een beter veiligheidsgevoel. Het versterkt de immuniteit en ze hebben zelfs minder stress.

Massage is heel waardevol voor de groei en ontwikkeling van je kind. Voor een gezonde ontwikkeling is lichamelijk contact trouwens onmisbaar. Een liefdevol, positief huidcontact is niet alleen belangrijk voor het lichaamsbewustzijn maar ook voor het zelfbewustzijn.

Door bewuste aandacht en liefdevolle aanrakingen wordt het hormoon oxytocine aangemaakt, dus ook bij een knuffel, een liefdevolle omhelzing, een gemeende handdruk en een ontspannende massage. Het hormoon zorgt voor binding en verbondenheid.

Wat mag je verwachten?

Bij een kindermassage komt een ouder of een begeleider van het kind samen met het kind naar de praktijk. We maken eerst rustig kennis, zodat iedereen zich comfortabel voelt.
Bij het masseren gebruik ik technieken uit de Shantala-babymassage en de gewone ontspanningsmassage. Er wordt gemasseerd met warme olie en aangepaste aromageurbeleving. Bij een kindermassage gaat het over liefdevolle aanrakingen met aandacht en respect in plaats van het manipuleren van de spieren. Ook als je kind nooit eerder gemasseerd werd, zal het er meteen weg van zijn. En misschien valt het wel in slaap tijdens de massage...

Een unieke belevenis!

Dit kan ook duo geboekt worden met papa of mama.  Dan krijgen jullie beiden een massage in dezelfde ruimte.

1p
40min
30
Reserveren
Zwangerschapsmassage

Zwanger? Onze zwangerschapsmassage kan je helpen om bewuster te ontspannen. En kan bovendien verlichting brengen bij de ongemakken van een zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage kan helpen om je te ontspannen en je lichaam in vorm te hebben. Tijdens je zwangerschap wordt je lichaam extra zwaar belast. Verschillende lichaamsdelen staan onder spanning en voelen verhoogde druk. Hoe verder de zwangerschap vordert, hoe zwaarder je lichaam het dus te verduren krijgt. Voldoende aandacht voor je lichaam is dus absoluut noodzakelijk! Een massage is hiervoor het ideale middel.

Door de aangepaste zwangerschapsmassage worden de spanningen in het lichaam een beetje verlicht. Dit geeft een enorm weldadig gevoel van rust en een ware ontspanning van de spieren. Er wordt speciale aandacht besteedt aan gezwollen voeten en benen, maar ook aan bepaalde pijnpunten zoals de nek en de rug. De massage gebeurt afwisselend in zijligging op onze comfortabele behandeltafel. Ook voor de baby is het puur genieten en ontspannen. Tegelijk geeft de massage je ook extra energie.

Na onze behandeling loop je terug op veertjes en kan je er weer tegenaan. Je lichaam is weer volledig in conditie om zijn zware taak verder te zetten.

Niet geschikt tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap.

1p
1u 15min
70
Reserveren
Zwangerschapsarrangement " Mom to be"

Zwanger? Dit 3 uur durende arrangement is een zalige belevenis voor de aanstaande mama.

Het zwangerschapsarrangement is een zalige belevenis, waarbij je als zwangere vrouw van top tot teen verwend wordt.

Wat mag je verwachten:

* Een ontspannen gelaatsverzorging van Anesi, aangepast aan uw huidtype

* Een zwangerschapsmassage waarbij de spanningen in het lichaam een beetje worden verlicht. Dit geeft een enorm weldadig gevoel van rust en een ware ontspanning van de spieren. Er wordt speciale aandacht besteedt aan gezwollen voeten en benen, maar ook aan bepaalde pijnpunten zoals de nek en de rug. De massage gebeurt afwisselend in zijligging op onze comfortabele behandeltafel. Ook voor de baby is het puur genieten en ontspannen. Tegelijk geeft de massage je ook extra energie.

* Een belly treatment: Een extra verwennerij voor jouw, mooie dikke buik. Hierbij gebruiken we eerst een milde scrub, gevolgd door een olie + belly mask. Afsluiten doen we met een Belly Balm.

* Een heerlijk voetbadritueel

* Een fruitbordje en een drankje naar keuze

Na dit arrangement loop je terug op veertjes en kan je er weer tegenaan. Je lichaam is weer volledig in conditie om zijn zware taak verder te zetten.

Niet geschikt tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap.


1p
3u
160
Reserveren
Postnatale massage

Eventjes terug op krachten komen na de bevalling? Wat tijd voor jezelf nodig? Dan is dit de ideale massage! Eventjes terug op adem komen...

Na een zwangerschap van negen maanden, heeft je lichaam ook de tijd nodig om terug op balans te komen. Dat duurt ongeveer één jaar. Na je zwangerschap wordt er zowel mentaal als fysiek nog steeds veel van je lichaam gevraagd. Een postnatale massage kan je op beide vlakken helpen ontspannen.

Wat mag je verwachten?
Een postnatale massage is een volledige lichaamsmassage waarbij extra aandacht wordt besteed aan je bekken, rug en buik. Dankzij de intensieve massage worden afvalstoffen en vocht beter uitgescheiden zodat je lichaam sneller terug in balans wordt gebracht na de zwangerschap en bevalling.

Een beetje tijd voor jezelf, wat rust en ontspanning is van cruciaal belang na die grote verandering in je leven.

Deze massage kan worden uitgevoerd vanaf 6 weken na de geboorte en zolang je daar zelf behoefte aan hebt.


1p
2u 30min
70
Reserveren
New mama arrangement

Een heerlijke verwennerij voor de jonge mama's.

Ook je lichaam heeft heel wat moeten doorstaan de voorbije negen maanden en het is als vrouw niet onbelangrijk om terug je eigen lichaam te voelen na de bevalling.

Een beetje tijd voor jezelf, wat rust en ontspanning is van cruciaal belang na die grote verandering in je leven. Daarom heb ik speciaal voor de kersverse mama's een evenwichtig pakket samengesteld, zodat je in alle rust kan genieten en ontspannen.

Wat mag je verwachten?

* Een heerlijk voetbadritueel

 * Een postnatale massage waarbij extra aandacht wordt besteed aan je bekken, rug en buik. Dankzij de intensieve massage worden afvalstoffen en vocht beter uitgescheiden zodat je lichaam sneller terug in balans wordt gebracht na de zwangerschap en bevalling.

* Een ontspannen gelaatsverzorging van Anesi (aangepast aan jouw huidtype)

* Een fruitbordje en een drankje naar keuze


1p
2u 30min
140
Reserveren
Wellness Bodycrèmepakking

Last van een droge huid? Onze bodycrèmepakking is van zeer hoge kwaliteit, is een heerlijke zachte crèmepakking met voedende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en het gelaat.

Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren, uw lichaam ontgiften, voeden, verzorgen enz.

Onze bodycrèmepakking is van zeer hoge kwaliteit, is een heerlijke zachte crèmepakking met voedende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en het gelaat. De bodycrème bevat o.a. amandelolie en voedt de huid uitstekend. Amandelolie is rijk aan vitamine A & E. Het essence is verrijkt met een zachte blend van honing en amandelen. Zonder siliconen, parabenen of minerale oliën.

Na ongeveer 25 minuten in de pakking te hebben gelegen, luisterend naar rustgevende muziek voelt u zich weer als herboren!

Na de behandeling is het mogelijk om te douchen.

Deze behandeling kan ook bijgeboekt worden bij een privé wellness, wellness arrangement of massage.  Voor meer info neem contact op.   

1p
40min
45
Reserveren
Zeezoutpeeling & wellness bodycrèmepakking

Wil je gewoon eventjes genieten of wil je een super zachte, gladde, verzorgde huid dan is een zeezoutpeeling met Lavendel of Rozemarijn en een bodycrèmepakking de ideale behandeling.

Zeezoutpeeling met Lavendel of Rozemarijn
De peeling is op basis van zeezout en is een korrelige substantie. Je kan kiezen uit twee soorten zeezoutpeeling met Lavendel of Rozemarijn. Ze hebben elk hun specifieke werking. De zeezoutpeeling met Lavendel staat gekend voor relaxatie en reiniging, terwijl de zeezoutpeeling met Rozemarijn een tonische werking heeft. De zeezoutpeeling wordt gemengd met Laminaria Algenolie. De groene algenolie heeft een mineraliserende werking, maar werkt ook afslankend en voedend. Een bodyscrub verwijdert niet alleen de dode huidcellen maar zorgt er ook voor dat je een zachte en glanzende huid krijgt. Nadien worden andere producten beter en sneller opgenomen en bruin je ook makkelijker.

Wellness bodycrèmepakking
Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren, uw lichaam ontgiften, voeden, verzorgen enz. Onze bodycrèmepakking is van zeer hoge kwaliteit, is een heerlijke zachte crèmepakking met voedende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en het gelaat. De bodycrème bevat o.a. amandelolie en voedt de huid uitstekend. Amandelolie is rijk aan vitamine A & E. Het essence is verrijkt met een zachte blend van honing en amandelen. Zonder siliconen, parabenen of minerale oliën.

Wil je gewoon eventjes genieten of wil je een super zachte, gladde huid, verzorgde huid dan is een zeezoutpeeling met Lavendel of Rozemarijn en een bodycrèmepakking de ideale behandeling.

Genieten en ontspannen is de boodschap!

Deze behandeling kan ook bijgeboekt worden bij de privé wellness, een wellness arrangement of massage. Voor meer info neem contact op.  

1p
1u 15min
75
Reserveren
Bodypeeling & algenpakking

Ontgiftende en verstevigende behandeling van het volledige lichaam.

Algenpakking "Het groene goud uit de zee" Pakkingen zijn in eerste plaats bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Door pakkingen worden afvalstoffen verwijderd en nieuwe werkstoffen toegevoegd. Hierdoor krijgt men energie. Speciale pakkingen kunnen de huid verstevigen en vetophopingen en cellulitis bestrijden, waardoor het silhouet verbetert. Pakkingen werken effectief en hebben een direct voelbaar resultaat. Na één pakking al dan niet gecombineerd met een massage voelt men zich al fitter en energieker.

Wat zijn de voordelen van een algenpakking?
 • zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, jodium, koper, chroom en kobalt
 • zorgen voor goede afvoer van afvalstoffen
 • hebben een hydraterende werking • stimuleren de bloedsomloop
 • hebben een sterk ontgiftende werking
 • zorgen voor verwijding van bloed- en lymfevaten
 • stimuleren de celstofwisseling

Deze behandeling kan ook toegevoegd worden aan een lichaamsmassage.

1p
1u 15min
75
Reserveren
Verwenarrangement "ZEN" (1 pers.)

Me-time momentje! Je krijgt een ontspannende massage en lichaamsscrub. Bovenop krijg je nog een drankje en een lekker fruitbordje

Met dit arrangement zal je heerlijk relaxen! Je gaat gegarandeerd ontspannen terug naar huis.

Wat mag je verwachten?
* Ontspannende massage achterkant lichaam
* Volledige lichaamsscrub met onze Zen bodyscrub
* Inclusief sessie infrarood
* Drankje naar keuze + fruitbordje  

Mogelijkheid om te douchen na de behandeling.

1p
2u
120
Reserveren
Verwenarrangement "RELAX" (1pers.)

Me-time momentje! Je krijgt een voedbadje, een volledige lichaamsmassage en een gelaatsverzorging (aangepast aan het huidtype). Bovenop krijg je nog een drankje en een lekker fruitbordje.

Onthaasten is hét antwoord op de negatieve effecten van ons jachtig leven. Elke gelegenheid is dus goed om tijd te maken voor jezelf en te ontspannen.

Met dit arrangement word je 2,5 uur ondergedompeld in een oase van rust en ontspanning.

Wat mag je verwachten?

Voetbadritueel
Een relaxerende lichaamsmassage
Gelaatsverzorging Anesi (aangepast aan het huidtype)
Drankje naar keuze + fruitbordje

OPTIES

Gelaatsverzorging: voor de Cellular 3 anti-age behandeling - 15 euro

Keuze massage: - Hollistische relaxatiemassage - 5 euro
                                - Ayurvedische massage - 5 euro
                                - Hot Stone massage - 15 euro

Supplement massage of gelaatsverzorging kan ter plaatse bijbetaald worden.

1p
2u 30min
140
Reserveren
Verwenarrangement "FULL BODY" (1 pers.)

Me-time momentje! Geniet van een voetritueel, een relaxerende lichaam- en gezichtsmassage en een volledige lichaamspeeling- en pakking. Bovenop krijg je nog een drankje en een lekker fruitbordje.

Onthaasten is hét antwoord op de negatieve effecten van ons jachtig leven. Elke gelegenheid is dus goed om tijd te maken voor jezelf en te ontspannen.

Wat mag je verwachten?
Voetbadritueel 
Een relaxerende lichaamsmassage + gezichtsmassage
Lichaamspeeling met onze zen bodyscrub
Wellness bodycrèmepakking
Drankje naar keuze + fruitbordje  

Na de behandeling is het mogelijk om te douchen.

Kom zalig genieten!

1p
2u 30min
155
Reserveren
Special moments "ouder & kind" met wellness

Samen met je kind naar de wellness, zalig! Dit arrangement heeft alles om jullie eens lekker te verwennen. Geniet samen van een zalig voetritueel en rugmassage, en gebruik van de privé wellness.

Samen met je kind naar de wellness, zalig! Dit arrangement heeft alles om jullie eens lekker te verwennen. Pure verwennerij!

Wat mag je verwachten?
* Heerlijk voetbadritueel + welkomstdrankje 
* Rugmassage voor mama/papa & kindermassage voor het kind
* Samen genieten in het bubbelbad & de sauna
* Drankje (drankkaart) + verwenbordje & snoepbordje 

2p
2u 30min
169
Reserveren
Special moments "Ouder & tiener" met wellness

Geniet met je tiener van dit leuk verwenmoment! Voetritueel, een rugmassage voor beiden en gebruik van alle faciliteiten van de privé wellness. En bovenop nog een hapje en een drankje.

Samen met je tiener naar de wellness, zalig! Dit arrangement heeft alles om jullie eens lekker te verwennen. Pure verwennerij!
Dit arrangement is zowel voor jongens als meisjes!

Wat mag je verwachten?

* Voetritueel + welkomstdrankje
* Rug-nek-schoudermassage voor beiden
* Samen genieten in het bubbelbad, de houtgestookte sauna en infraroodsauna
* Drankje voor beiden + verwenbordje

2p
2u 30min
169
Reserveren
Special moments moeder & dochter met wellness

Geniet met je tiener van dit leuk verwenmoment! Een minigelaatsverzorging en rugmassage voor beiden en gebruik van alle faciliteiten van de privé wellness.

Graag nog wat tijd doorbrengen met je tiener? Zeker doen! Wij ontvangen jullie in alle rust met heel wat verwennerij. De tijd om samen te babbelen en te ontspannen krijg jullie er gratis bij.

Wat mag je verwachten?
* Mini-gelaatsverzorging Anesi
* Rugmassage voor beiden
* Samen genieten in het bubbelbad, de houtgestookte sauna en de infraroodsauna
* Drankje voor beiden + verwenbordje

2p
3u
189
Reserveren
Gelaatsverzorging Wu Mei - Recovery Facial

Een andere kijk op huidverbetering!

Wu Mei recovery facial

Bij de eerste behandeling starten wij altijd met een uitgebreide huidanalyse, dit is een heel belangrijke stap.

Dit stelt mij in staat om de juiste verzorging toe te passen en producten te gebruiken om de huid te doen herleven, maar voorziet mij ook van een totaalbeeld van de fysieke, emotionele en mentale toestand van de klant.

Iedere lijn heeft uiteraard een bepaalde werking, en kan met elkaar gecombineerd worden.

Het doel van deze behandelingen is dan ook om ons uiterlijk te optimaliseren door onze huid te herstellen, te onderhouden en te stimuleren, en het verouderingsproces te vertragen

Deze gelaatsverzorging bestaat uit de volgende stappen:
• Uitgebreide huidanalyse
• Reinigen van de huid met de aanbevolen cleanser (Gentle Yin Cleanser of Intense Yang Cleanser)
• Aanbrengen van AHA peeling
• Uitvoeren van de guasha behandeling
• Uitvoeren van de cupping behandeling
• Het geadviseerde serum aanbrengen
• Afsluiten met de geadviseerde crème
• Gezichtsmassage
• Eindigen met de jade roller

Na de behandeling krijg je uiteraard ook nog de uitleg over de gebruikte producten en het advies over het thuisgebruik.


1p
1u 10min
71
Reserveren
Gelaatsverzorging Wu Mei - Allround Facial

Een andere kijk op huidverbetering!

Wu Mei allround facial

Bij de eerste behandeling starten wij altijd met een uitgebreide huidanalyse, dit is een heel belangrijke stap.

Dit stelt mij in staat om de juiste verzorging toe te passen en producten te gebruiken om de huid te doen herleven, maar voorziet mij ook van een totaalbeeld van de fysieke, emotionele en mentale toestand van de klant.

Iedere lijn heeft uiteraard een bepaalde werking, en kan met elkaar gecombineerd worden.

Het doel van deze behandelingen is dan ook om ons uiterlijk te optimaliseren door onze huid te herstellen, te onderhouden en te stimuleren, en het verouderingsproces te vertragen.

Deze gelaatsverzorging bestaat uit de volgende stappen:
• Uitgebreide huidanalyse
• Reinigen van de huid met de aanbevolen cleanser (Gentle Yin Cleanser of Intense Yang Cleanser)
• Aanbrengen van AHA peeling
• Uitvoeren van de guasha behandeling
• Uitvoeren van de cupping behandeling
• Het geadviseerde serum aanbrengen
• Aanbrengen van het vliesmasker (Instant Hydrating Mask), tijdens het masker krijg je nog een massage van decolleté, nek en schouders
• Afsluiten met de geadviseerde crème
• Uitgebreide gezichtsmassage
• Eindigen met de jade roller

Na de behandeling krijg je uiteraard ook nog de uitleg over de gebruikte producten en het advies over het thuisgebruik.


1p
1u 30min
97
Reserveren
Gelaatsverzorging Anesi - Aqua Vital

De Aqua Vital lijn is een gelaatsverzorging voor de normale en droge huid.

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Gelaatsverzorging Aqua Vital lijn: voor de normale huid en de droge huid

Bij de Aqua Vital lijn kan je kiezen uit 2 verschillende behandelingen, eentje voor de normale huid, waar de nadruk ligt op hydratatie, dieptereiniging en detox. En eentje voor de droge huid, waar de nadruk ligt hydratatie, dieptereiniging en extra voeding voor de droge huid.

Gelaatsverzorging Aqua Vital HYDRA-DETOX: hydratatie, dieptereiniging en detox voor normale huidtypes.

Deze behandeling reinigt, geeft zuurstof, ontgift en hydrateert. Verhoogt de afvoer van afvalstoffen en de opname van actieve ingrediënten. Dit is een intensieve hydratatie voor alle huidtypes en leeftijden, zeker voor de vochtarme huidtypes. De ultieme dorstlesser voor de huid, om deze in optimale conditie te houden.

Gelaatsverzorging Aqua Vital HYDRA-NUTRITION: hydratatie, dieptereiniging en voeding voor droge huidtypes.

Een variatie van de Aqua Vital Hydra-detox verzorging voor de droge huidtypes. Deze verzorging bevat een voedend masker en crème die speciaal ontwikkeld werden voor de droge huidtypes. De behandeling zorgt ook voor een betere afvoer van afvalstoffen en opname van andere actieve ingrediënten.

Deze behandeling bestaat uit:
* Reiniging
* Dieptereiniging
* Enzymatische peeling
* Gelaatsmassage
* Voedend Masker
* Serum
* Dag/nacht crème

1p
1u
65
Reserveren
Gelaatsverzorging Anesi - Harmonie

De Harmonie lijn is een gelaatsverzorging voor de gevoelige huid

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Gelaatsverzorging Harmonie: speciaal voor de gevoelige huid.

Een gelaatsverzorging die de gevoelige huid kalmeert en de roodheden verzacht. De huid herwint haar soepelheid en weerstand.

Ideaal bij couperose, roodheid, een geïrriteerde of branderige huid.

Deze behandeling bestaat uit:
* Reiniging
* Dieptereiniging
* Enzymatische peeling of Gommage
* Vliesmasker
* Gelaatsmassage
* Masker
* Serum
* Dag/nacht crème

1p
1u
65
Reserveren
Gelaatsverzorging Anesi - Dermo Côntrole

De Dermo Contrôle lijn voor de vette en onzuivere huid

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Gelaatsverzorging Dermo Contrôle: speciaal voor de vette, gemengde en onzuivere huid.

Dieptereinging voor de vette, glimmende huid (reinigt in de diepte, behandelt en voorkomt glimmende vlekken.
Brengt het overtollige sebum in balans en verfijnt de huid.
Stimuleert de afvoer van afvalstoffen, vermindert ontstekingen en vermijdt overproductie van de talgklieren.

Deze behandeling is ook geschikt voor acné.

Deze behandeling bestaat uit:
* Reiniging
* Dieptereiniging
* Enzymatische peeling
* Verwijderen van onzuiverheden
* Gelaatsmassage
* Masker
* Serum
* Dag/nacht crème

1p
1u
65
Reserveren
Gelaatsverzorging Anesi - Cellular 3

De Cellular 3 lijn - de anti-aging behandeling vanaf 40 jaar

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Gelaatsverzorging Cellular 3: anti-aging verzorging vanaf 40 jaar.

Dit is de ultieme anti-age verzorging gebaseerd op de drie bewezen oorzaken van huidveroudering. Onmiddellijk en langdurig zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. De behandeling bevordert de celvernieuwing, lift de gezichtscontouren, verheldert pigmentvlekken, vult fijne rimpels op en normaliseert verwijde poriën.

Deze behandeling bestaat uit:
* Reiniging
* Dieptereiniging
* Intensieve enzymatische peeling
* 3GF Cellular Booster incl. masker
* Gelaatsmassage
* Anti-age crème

1p
1u
75
Reserveren
Gelaatsverzorging Anesi - Expression Care

De Expression Care lijn is de anti-aging voor oog- en lipcontouren

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Gelaatsverzorging: Expression Care: specifieke behandeling van de oog- en lipcontouren.

Deze behandeling is ideaal om de meest broze zones van ons gelaat extra te verzorgen. Deze zones reageren snel en hevig op de minste aanval van bv. vermoeidheid, zon of wind. Gevolg daarvan zijn: rimpels, blauwe kringen en wallen. Je krijgt opnieuw een stralende blik!

Deze behandeling bestaat uit:
* Reiniging
* Dieptereiniging
* Enzymatische peeling of Gommage
* Expression Serum
* Expression Mask
* Gelaatsmassage
* Eyelash Serum
* Expression Care Cream

1p
1u
62
Reserveren

Gerelateerde pagina's


Huisregels

* Schakel je gsm uit zodat je ten volle kan genieten van je me-time moment.
* Gun jezelf rust, uit de rust komt de kracht.
* Wees vooral jezelf.

Annuleringsvoorwaarden

* Een afspraak annuleren of wijzigingen kan tot 48 uur voor de aanvang van de afspraak.
* Te late aankomst kan leiden tot inkorting van de geboekte dienst.
* Klanten die niet komen opdagen voor een afspraak zonder kennisgeving zullen het volledige bedrag worden aangerekend.
* Bij een te late annulering zal de helft van het bedrag worden aangerekend, zonder gegronde reden.