Wu Wei 8.3

Kongoweg 23, 8500 Kortrijk
Massage & beauty

Zwangerschapsmassage
Zweedse massage
Voet massage
Ontspanningsmassage
Hotstonemassage
Anti-stressmassage
Toon alle troeven

Verzorgd en verwend

We hebben een uitgebreide kaart aan massages en verzorgingen. De meeste behandelingen kunnen ook in een duo cabine worden aangeboden, zodat er samen kan worden genoten van dat heerlijk verwenmoment.. Onze behandelaars zijn allemaal uniform opgeleid! Een onderdompeling in een wereld van olie en geuren.

Telkens kan er ook gekozen worden tussen een aantal versies en opties

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Lichaamsmassage

Gebaseerd op de klassieke Zweedse massage komt het lichaam via trage, verenigende bewegingen helemaal tot rust.

Een weldadige ontspannende massage  ideaal bij gespannen pijnlijke spieren, in drukke periodes, bij vermoeidheid en stress klachten. De massage verzacht spierspanning, stimuleert de bloedsomloop en immuniteit. Tijdens de massage kan de klemtoon anders gelegd worden Volledig lichaam. De traditionele lichaaamsmassage. Focus op de rugzijde (anti-stress massage) Focus op de benen (zware benen massage) Ook is er een spa behandeling met een scrub en modderpakking én een massage van de rug. En er is ook een specifieke versie van de lichaamsmassage voor zwangere vrouwen. We starten met een rugmassage gevolgd door een massage van nek, schouders, buikbanen, benen, armen, gelaat en hoofdhuid.. De aangepaste technieken, in combinatie met de juiste comfortabel ligging zorgen voor de optimale ontspanning voor moeder en kind.  Er kunnen een aantal verschillende technieken worden gebruikt Olie. De huid kan genieten van alle weldaden van de rijke oliën als amandelolie en jojoba. Hot stones (50 minuten, + 10 euro). De hotstone geeft een diepe warmte die lang na blijft werken in het lichaam, ideaal bij koele winterdagen. Of in periodes waarin je kou aanvoelt. Kruidenstempels (50 minuten, + 10 euro). De kruiden in stempels geven de massage een extra ontgiftend karakter. Marokaanse zeep (50 minuten, + 10 euro). Deze reinigende behandeling start met een scrub van het lichaam. Op een verwarmde stenen tafel (of eventueel buiten op een granieten steen in de bamboetuin op aanvraag) wordt het hele lichaam toegedekt met een zijdezachte wolk van zeepbellen. De milde zeepmassage zorgt voor de ultieme mix van reiniging en ontspanning. Enkel tijdens de zomer! Zintuigenmassage (60 minuten, + 10 euro). Onze zintuigenmassage is een beleving op zich. Een unieke combinatie van een lichaamsmassage met belevingen die onze 5 hoofdzintuigen gaan prikkelen. Het gebruik van lichttherapie, ijs, kersenpitten, stimulatie van bloedcirculatie en klankschalen zorgen ervoor dat de weldoende gevolgen van de massage nog dieper doordringen in lichaam en geest. (*) Massages met andere producten dan olie kosten wat meer omwille van de kostprijs van de hoogwaardige producten en duren wat minder lang omwille van de grotere voorbereidingsperiode.   Alle massages van 60 minuten kunnen in duo worden aangevraagd. Deze vinden plaats in ruime duocabines met 2 behandelaars. De spa behandeling (modderpakking/scrub/massage) is met 1 behandelaar De kostrpijs van deze spabehandeling is niet 75 euro/persoon maar 60 euro/persoon.   Duur : 60 minuten (50 minuten bij hot stones, kruidenstempels, kaarsen en zeep) Prijs : 75 euro/persoo
1p
1u
80
Reserveren
Anti-stress massage

Traditionele lichaamsmassage met focus op de zones waar de spanning zich ophoopt in het lichaam.

1p
1u
85
Reserveren
Zwangerschapsmassage

De aangepaste technieken met extra aandacht voor jouw specifieke pijnpunten, in combinatie met de juiste comfortabele ligging, zorgen voor de optimale ontspanning voor moeder en kind.

Mogelijk vanaf het tweede trimester tot net voor de bevalling. Heb je een bepaalde aandoening en twijfel je of een massage kwaad kan? Overleg dan even met je verloskundige of gynaecoloog voordat je je laat masseren.  
1p
1u
85
Reserveren
Hot stones massage

De hotstone geeft een diepe warmte die lang na blijft werken in het lichaam, ideaal bij koele winterdagen.

1p
50min
90
Reserveren
Duo rugbehandeling

Spa behandeling, een combinatie van een verzorging en een korte massage (scrub/modderpakking/massage) 1 behandelaar voor 2 personen.

1p
1u
70
Reserveren
Zeepmassage

De focus van deze behandeling ligt op de reiniging van de huid. Een lichaamsscrub gevolgd door een zeepmassage met schuim en zalig warm water.

1p
1u
85
Reserveren
Belevingsmassage

Opgietsessie + massage

Geniet ten volle van je saunabezoek: een privé opgietsessie met essentiële olieën, gecombineerd met een nek-stoel massage in de sauna en een relaxerend voetbadje. Een bijzonder unieke en ontspannende ervaring!  
1p
1u
80
Reserveren
Duo Belevingsmassage

Opgietsessie + massage voor twee personen

Geniet ten volle van je saunabezoek: een privé opgietsessie met essentiële olieën, gecombineerd met een nek-stoel massage in de sauna en een relaxerend voetbadje. Een bijzonder unieke en ontspannende ervaring!  
2p
1u
140
Reserveren
De energetische Wu Wei massage

Een buitenbeentje in ons aanbod en bedoeld voor mensen met fysieke en/of mentale klachten of voor degenen die zich wat uit balans voelen.

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd, waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komen. Praktisch gebeurt de overdracht via specifieke strijkende, ronddraaiende, en dansende bewegingen met handoplegging. Het is een door muziek en geuren versterkt helend proces. De mannelijke én de vrouwelijke lijn is verschillend, de massage dus ook. De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van het lichaam. Daarom kan deze massage heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoogsensitieve kinderen en volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven. Een energetische massage kan ook een waardevolle ondersteuning bieden bij mensen met een burn-out.
1p
1u
90
Reserveren
Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging en gezichtsmassage 60 minuten

Bij Wu Wei werken we met 100% natuurlijke producten op basis van mineralen uit de dode zee. Bovendien zorgt het detoxerende effect van de sauna’s en de hammam dat de producten die gebruikt worden bij de huidverzorging een optimale werking krijgen. Bovendien zijn onze schoonheid specialistes getraind op behandelingen die zowel verzorgend als ontspannend werken. Alle verzorgingen worden ook aangepast aan het seizoen én aan het type huid.
1p
1u
90
Reserveren

Beoordelingen

8.3

via 277 beoordelingen

Aanbod

8.3

Comfort

8.3

Klantvriendelijk

8.3

Netheid

8.3

Relaxy-sfeer

8.3
10
Van lommel
Juni 2022
Goed ontvangst , zalig leuke namiddag ontspanning
8.0
Brecht
Juli 2020
Goed bevallen
7.0
Ann Coryns
Maart 2020
Aangename, rustig gelegen en perfect bereikbare wellness. Goede accommodatie, mooi en compleet aanbod. Wat kan beter? De infobordjes en wegwijzers in de wellness (aan vernieuwing toe) - in de hammam betere hygiëne (het water in de kleine bassins was niet proper- geen instructies over gebruik van de kruikjes- geen aftrekkertje om het water van de banken te vegen) - in de Finse sauna ontbraken hoofdplankjes en waren de zandlopers weg
8.0
Stefan Vervaecke
Februari 2020
8
7.0
Nona
Februari 2020
Goede prijs-kwaliteit
8.0
Marjan
Januari 2020
Leuk plek. Jammer dat het dompelvijvertje afgedekt was