Jeff's Healing Hands

Willibrordusstraat 9A, 2560 Nijlen
Massage & beauty

Zweedse massage
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Privé parkeren
Gratis parkeren
Mannelijke masseur
Toon alle troeven

Ontspanningsmassage en Sportmassage

Ik ben Jeff, woonachtig te Nijlen en gepassioneerd door alles wat met ontspanning te maken heeft. Ik ben tevens een fervente duursporter. Zo houd ik van zwemmen, fietsen en hardlopen, maar ook van mediteren tot massages. Na een carrièreswitch van politie naar het onderwijs, had ik de behoefte om iets te doen met en voor mensen in een positieve omgeving. Ik ontdekte de heilzame kracht van een Zweedse massage. De naam ‘Healing Hands’ is ontstaan dankzij meermaals een compliment te krijgen over mijn handen. Ze geven een gevoel van rust, ontspanning en geborgenheid. 

Ik leg mijn focus vooral op ontspannen en genieten. De bedoeling is dat je volledig tot rust komt in je hoofd. Doorbreek het ritme van de dag en kies voor jezelf! 

Voor een sportmassage kan je hier ook terecht. Deze massage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage worden de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd. Het herstel van je spieren en lichaam wordt des te beter bevorderd. 

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Ik hoor ze graag. 

Met warme groet, Jeff 🍀


Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Ontspanningsmassage 60 min.

Een helende massage voor lichaam en geest.

Mijn ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen van je lichaam en geest. Door middel van zachte, ritmische bewegingen en verschillende technieken wordt spanning in de spieren verminderd, de doorbloeding gestimuleerd en de algehele ontspanning bevorderd. 

Het doel van een ontspanningsmassage is om stress te verminderen, de energiebalans te herstellen en een gevoel van welzijn te creëren. 

1p
1u
Tot 30 Juni
65
Reserveren
Ontspanningsmassage 90 min.

Een helende massage voor lichaam en geest.

Mijn ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen van je lichaam en geest. Door middel van zachte, ritmische bewegingen en verschillende technieken wordt spanning in de spieren verminderd, de doorbloeding gestimuleerd en de algehele ontspanning bevorderd. 

Het doel van een ontspanningsmassage is om stress te verminderen, de energiebalans te herstellen en een gevoel van welzijn te creëren. 


1p
1u 30min
Tot 30 Juni
90
Reserveren
Sportmassage 30 min.

Laat je prestaties pieken. Ontketen de kracht van je lichaam met mijn sportmassage.

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van spieren en versnelt de afvoer van afvalstoffen, wat het herstel van het lichaam bevordert en blessures kan helpen voorkomen. 

Deze massage kan zowel voor als na een inspanning worden gebruikt, ook als een preventieve maatregel tegen blessures. De techniek omvat stevig masseren om bindweefsel los te maken en knopen uit je spieren te verwijderen.

Voorafgaand aan de massage wordt besproken waar de focus moet liggen, zoals benen, schouders, nek of rug. Hoewel de massage intense druk kan veroorzaken, helpt dit bij het verhelpen van problemen in de spieren. Het verbeterde herstel en de preventieve werking maken een sportmassage gunstig voor zowel de sporter als de niet-sporters.

Laten we samen de weg vinden naar jouw beste prestaties. 

1p
30min
Tot 30 Juni
35
Reserveren
Duopakket Sport- en Relaxatie massage 60 min.

De ultieme verademing en herstel met het Duopakket Sportmassage met Relaxatiemassage, een krachtige combinatie van stevige spierontspanning en zalige relaxatie die je verdient.

Ontdek de kracht van ontspanning en herstel met het Duopakket Sportmassage en Relaxatie massage van 60 minuten. We beginnen met een stevige sportmassage van 30 minuten om je spieren los te maken en eventuele spanningen te verlichten. Daarna volgen 30 minuten van zalige relaxatie, waarbij we je verwennen met een ontspannende massage die je geest kalmeert en je lichaam verjongt. Ervaar de ultieme verademing en herstel. 

Boek nu en geef jezelf de welverdiende verwenning die je verdient.

1p
1u
Tot 30 Juni
70
Reserveren

Huisregels

Reserveer van tevoren je afspraak. Zorg ervoor dat je proper en fris bent, een goede persoonlijke hygiëne is belangrijk. Kom tijdig naar je afspraak en graag alleen, er is geen wachtruimte. Minderjarigen worden weliswaar vergezeld van een ouder of voogd. Communiceer duidelijk over je voorkeuren, verwachtingen en eventuele problematische gebieden. Laat ook meten weten of de druk te hard of te zacht is. En voor de rest ontspannen, gedachten loslaten en vooral genieten.

Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven en eventuele afvalstoffen af te voeren. Een glaasje water wordt je alvast met plezier op het einde van de massage aangeboden.

Stuur me een bericht en je krijgt alle benodigde informatie. We zorgen samen voor een geschikt moment.

Warme groet, Jeff

Annuleringsvoorwaarden

Je krijgt steeds de mogelijkheid om de afspraak 48 uur voor aanvang kosteloos te verplaatsen of zich te laten vervangen door iemand anders. Annuleer je echter de boeking binnen de 24 uur voor de aanvang van de massage of kom je niet opdagen, dan zal deze aangerekend worden.