Au Bord'Eaux Relaxybon 9.2

Guido Gezellestraat 12, 8750 Wingene
Massage & beauty

Zwangerschapsmassage
Zweedse massage
Sportmassage
Ontspanningsmassage
Deep tissue massage
Douche faciliteiten
Toon alle troeven

Uw "wellness" is onze focus.

Welkom, kom binnen en geniet.

Mijn doel is uw lichaam en uw geest de warmte te geven die het verdient. Voor u voelt het aan als een ontspannen massage maar door de verschillende gebruikte technieken werk ik onderliggend op de nood die er is. Iedere persoon is anders, elke dag is anders, iedere massage moet dan ook anders zijn. Dit aanvoelen en persoonlijk aanpakken is belangrijk.

Jaren geleden een wellness opgestart. Ik vind het zalig te weten dat de mensen een mooie tijd hebben, even kunnen ontgaasten en genieten.

Om verder te gaan in deze lijn heb ik in 2015 mijn eerste massagecursus gevolgd en ik was helemaal verkocht. Een massage is niet enkel ontspannend om te krijgen maar ook om te geven. Ondertussen blijf ik me verder verdiepen en specialiseren. Een passie die ik met u kan delen. Een open, eerlijke communicatie zonder woorden.  "Touch is the first language we speak".

Dit voor iedereen die gewoon wil genieten van een zeer ontspannen massage, mensen met stress, of met huidhonger maar ook: 

Voor zwangere dames.  Waarbij het hele lichaam onder handen wordt genomen.  Dit geeft een directe verlichting van pijn en ongemakken zodat je kan focussen op genieten van deze bijzondere periode. Door de tegenomen endorfines zal niet alleen jij gelukkig zijn maar ook je baby.

Liever genieten met 2 dan kan dit met een duo-massage eventueel zelfs te combineren met een paar uur wellness.

CVS, spasmofilie, fibromyalgie, chronische pijnen, onbekende ziektes,.... ziekten waar de wetenschap nog nergens mee staat, waar sommige dokters geen gehoor naar hebben, waarvoor je van kastje naar muur wordt gestuurd,... Mijn handen willen je de nodige rust, steun en warmte bieden die jullie nu zo nodig hebben en die nu zo zeldzaam te vinden is. 

Wij blijven ons verder verdiepen in massages door nog steeds cursussen te volgen om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

De massage kan voorafgegaan worden door 15 min infraroodzetel om de spieren helemaal los te maken en innerlijk warm te krijgen.  Je kan uw massage aanvullen met de wellness en je kan douchen bij ons.

Wees kom dus binnen, wees welkom en geniet...

Elke

Au Bord' Eaux

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Liever droog deluxe

infraroodzetel + 1/2u massage + droogsauna

Kom binnen en geniet! Voor de echte sauna liefhebber.  De "natte" elementen worden hier niet gebruikt.  (hamam bubbelbad).  Wel de sauna en de infraroodzetel. We beginnen met de infraroodzetel die een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning brengt en uw spieren helemaal los maakt.  Een persoon krijgt een half uurtje een massage terwijl de partner verder geniet van op zijn beurt de infraroodzetel, de sauna of gewoon ontspanning.  Daarna krijgt de rustende partner zijn massage.  Na de massages kan je nog samen genieten van de ruimte en de sauna. De zwemvijver buiten blijft ter beschikking en kan ook gebruikt worden als groot dompelbad.  Er liggen handdoeken, badjassen en slippertjes.  De niet alcoholische dranken en het fruit zijn inbegrepen. Bij gebruik van eigen badlinnen wordt er 5€ korting pp voorzien. Tot binnenkort!
2p
3u
160
Reserveren
Volledige lichaamsmassage

Van kop tot teen

Uw hele lichaam wordt onder handen genomen.  Er wordt even op voorhand besproken wat je graag hebt en als er ergens extra aandacht aan besteed dient te worden.  Daarna kan je liggen en genieten.  Even weg om herboren terug te keren. Voor 15 € extra kan je vooraf gebruik maken van de infraroodzetel om een nog diepere ontspanning te bekomen en innerlijke warmte.
2p
1u 15min
70
Reserveren
Wensmassage

Een massage volledig naar uw wens. (kan vanaf 30 min per kwartier tot 2u)

U vraagt, ik kneed:  harder, zachter, voorkant, achterkant, voeten, hoofd, cupping massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage of een combinatie van verschillende massages bvb Japanse gezichtsmassage met een rugmassage,... (geen erotische massages) Mijn doel is uw lichaam en geest de warmte en nood te geven die het verdient zodat jij verlicht, ontspannen en herboren naar huis kan gaan.   Voor 15 € extra kan je gebruik maken van de infraroodzetel om een nog diepere ontspanning te bekomen en innerlijke warmte. 30 min: 30 euro 60 min: 60 euro 75 min: 70 euro 90 min: 80 euro 105 min: 100 euro 120 min: 110 euro  
2p
1u
60
Reserveren
Japanse gezichtsmassage

Diepe relaxatie door massage van de energiebanen op gezicht, nek en het hoofd.

Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de energiebanen en de acupunctuurpunten. Het heeft niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar harmoniseert uw lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.  Het gezicht geeft de uitstraling van je gevoel. Stress, spanning en vermoeidheid kunnen ons uiterlijk dan ook nadelig beïnvloeden. Deze massage helpt je gezicht te ontspannen en geeft je terug die natuurlijke mooie uitstraling.   Regelmatig deze massage laten uitvoeren werkt als een natuurlijke facelift. Er wordt gestart met een ontspannende nek- en schoudermassage om de bloedsomloop naar het hoofd te stimuleren. Daarna worden de huid en de gelaatsspieren behandeld met acupressuur en het volgen van de meridiaanbanen (energiestroom) op het hoofd. Als afsluiting krijg je een lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren.  Voor 15 € extra kan je gebruik maken van de infraroodzetel om een nog diepere ontspanning te bekomen en innerlijke warmte.    
2p
40min
40
Reserveren
Zwangerschapmassage

Me-time waar zowel jij als uw baby happy van worden.

Een ontspannen, rustige, liefdevolle massage voor de toekomstige mama en door de toegenomen endorfines wordt je kindje hier ook gelukkig van.   Deze massage geeft directe verlichting van pijnen en ongemakken zodat jij je vooral kan focussen op genieten van deze bijzondere periode. De massage, gegeven op een warmwaterkussen.   Door het (warme)water in het kussen, komt de wervelkolom in een optimale, natuurlijke positie te liggen. Er wordt tussen het lichaam en het kussen gemasseerd waarbij jouw eigen lichaamsgewicht assisteert en bijdraagt aan de diepe werking van deze massage. De warmte van het kussen in combinatie met de warme olie zorgt voor een diepe en snelle ontspanning.  De massage werkt rustgevend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie. Deze massage duurt een klein uur.  Graag een wit slipje dragen.  Het moet niet uw mooiste zijn gezien er olie op terecht komt.
2p
60
Reserveren
Me-time deluxe

Massage, sauna en infrarood voor jou alleen

Je begint met een infraroodsessie van 15 min om de spieren en energie los te krijgen, innerlijk te ontspannen en op te warmen.  Daarna volgt een massage van een uur waarna je nog een uur verder kan genieten in de droogsauna.  Geen hamam en bubbelbad wel: handdoek, slippertjes, badjas, ontspanningsruimte, krant, fruit, douche, zwemvijver, sauna, infrarood en alle niet alcoholische dranken inbegrepen. Bij het meebrengen van eigen badlinnen kan dit voor 105 €  
2p
2u
110
Reserveren

Beoordelingen

9.2

via 19 beoordelingen

Aanbod

9.2

Comfort

9.2

Klantvriendelijk

9.2

Netheid

9.2

Relaxy-sfeer

9.2
9.0
Patty Claeys
Juni 2022
Net en proper. Erg gezellig en mooi ingericht. Een zeer rustgevende omgeving en een vriendelijke ontvangst. Zeker een aanrader om tot rust te komen en te genieten. We komen terug.
Reactie van uitbater:

Steeds heel erg welkom Patsy. Ook voor ons is het heel leuk enthousiaste, vriendelijke mensen te mogen ontvangen. Heel erg bedankt!

10
Lieven
December 2021
Alles tip top, met goede uitleg vooraf en goede massage, thanks.
Reactie van uitbater:

Super blij te lezen dat je het zo goed vond Lieven en heel erg bedankt om dit te delen!

10
Josephine
Juni 2021
Top
Reactie van uitbater:

Bedankt voor deze mooie review!!

9.0
Jotte
Mei 2021
Prachtige locatie, vriendelijke ontvangst, alles aanwezig en in orde. Enorm vriendelijke gastvrouw! De buitenruimte is een grote meerwaarde.
Reactie van uitbater:

Bedankt voor deze hartverwarmende woorden!

9.0
Mel
April 2021
Fijne plek, heel sfeervol en schoon.
Reactie van uitbater:

Bedankt voor deze mooie woorden!

10
Mila
Maart 2021
Vond het heel leuk.
Reactie van uitbater:

Bedankt voor de mooie score Mila!