D-toxx Relaxybon 9.2

de Maurissensstraat 34, 8710 Wielsbeke
Privé sauna

Verwarmd binnenzwembad
Tuin
Terras
Overnachting
Massage
Kelo sauna
Toon alle troeven

D-toxx staat voor exclusieve wellness op topniveau. U kan onze relaxwereld privé afhuren met z'n twee of in groep met meerdere personen (tot max 30 pers).

Bij onze privé wellness Deluxe, geniet u bovendien van een 3u durende wellness en een luxe self treatment pakket met tal van leuke verrassingen en extra's. U wordt verwend van kop tot teen en van begin tot eind. U hoeft zelf niks mee te brengen. Alles wat u nodig heeft voor totale relaxatie ligt voor u klaar. Onze unieke self - treatment formule biedt u een extra beautybeleving met een droge scrub, natte scrub, witte kleipakking, rozen gezichtsmasker en onze sublieme d-toxx ice shot voor in de sauna... Ook de smaakpapillen worden extra verwend en verrast door onze d-toxx extra's met een verse smoothie en frozen fruit!

Kortom "wellness deluxe"! D-toxify yourself !

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Wellness deluxe - 2 uur

Genieten met 2 personen van een 2 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen en slippers inbegrepen.

Arrangement voor 2 personen Genieten van een 2 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten: Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, fruitsap en een fruitbord zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft zelf niks te voorzien en enkel te genieten! Enkel te boeken van maandag tot vrijdag. 
2p
2u
135
Reserveren
Wellness deluxe met self-treatment

Genieten met 2 personen van een 3 uur durende luxe privé wellness met self - treatment formule en het vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen en slippers inbegrepen.

Genieten van een 3 uur durende luxe privé wellness met self - treatment formule en het vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, vers fruitsap en fruitsalade zijn inbegrepen in de prijs. Self treatment formule: (Klei)pakking voor in de hamam - 2 soorten body scrub om elkaar te scrubben op de behandeltafel - een gezichtsmasker - onze sublieme d-toxx ice shot voor in de sauna en leuke extra's zoals een verse smoothie en frozen fruit...
2p
170
Reserveren
Wellness comfort - 3 uur

Genieten met 2 personen van een 3 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen en slippers inbegrepen.

Arrangement voor 2 personen Genieten van een 3 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten: Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, fruitsap en een fruitbord zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft zelf niks te voorzien en enkel te genieten!
2p
155
Reserveren
Wellness deluxe love

Genieten met 2 personen van een 3 uur durende luxe privé wellness met self-treatment formule inclusief een fles Cava, chocoladefondue en not disturb box. Badlinnen, badjassen en slippers inbegrepen.

Genieten van een 3 uur durende luxe privé wellness met self - treatment formule en het vrij gebruik van alle faciliteiten. Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, vers fruitsap en fruitsalade zijn inbegrepen in de prijs. Self treatment formule: (Klei)pakking voor in de hamam - 2 bodyscrubs om elkaar te scrubben op de behandeltafel - een gezichtsmasker - onze sublieme d-toxx ice shot voor in de sauna en leuke extra's zoals een verse smoothie en frozen fruit... Een fles Cava Een chocolade fondue Een not disturb box (leuke gadgets om elkaar te (her)ontdekken)
2p
225
Reserveren
wellness massage arrangement

wellness deluxe met 60 min duomassege top beleving!!!

kom 3 uur genieten van onze mooie wellness vol faciliteiten : zwembad , hammam , infarood , dompelbad , jacuzzi , sauna , waterbed , buitendouche .

in dit arragnement zit er fruitsap , water , fruitsla en allerlei producten zoals scrub , kleiverpakking, gelaatsmasker en DTOXX SHOT en een smoothie 


alsook kan je na de wellness genieten van de duomassage van 60 min.

2p
4u
Tot 31 December
300320
Reserveren

Gerelateerde pagina's


Beoordelingen

9.2

via 173 beoordelingen

Aanbod

9.2

Comfort

9.2

Klantvriendelijk

9.2

Netheid

9.2

Relaxy-sfeer

9.2
10
Gardezi
September 2023
10/10
8.0
Patrickvanhauwaert
Juli 2023
Te koud door de grote ruimte
10
bart goemaes
April 2023
SUPER mooi, alles picobello in orde. Niets negatief over te zeggen
10
Hernou Leen
Maart 2023
Fijne ontvangst, leuke welness. Echte aanrader
8.0
vandenberghe rik
Maart 2023
alles was inorde
10
junior popieul
Februari 2023
heel mooi , we gaan er nog gaan