Oxygen-House 9.2

Stiggelstraat 2a, 1910 Berg
Wellness overnachting

Bed & Breakfast

Na de voordelen van de spa, nodigt de Loft u uit te ontspannen door 200m² welzijnsoppervlakte aan te bieden en de mogelijkheid te overnachten. De kamer in zijn warme en rustgevende kleuren verlengen uw welzijnsverblijf door zijn intimiteit. 
Rustig en comfortabel, is de kamer onder het dak gelegen waarbij de oorspronkelijke structuur werd behouden. Deze structuur, gebleekt en duidelijk zichtbaar, benadrukt de natuurlijke materialen (klei, hout, steen ) van de site.

Reservatie aanvragen

Eenvoudig je reservatie aanvragen via Relaxy


Arrangementen

Wellness + B&B in de LOFT

Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van privé wellness in de 'Loft' en overnacht in de luxueuze B&B. Inclusief gastronomisch ontbijt in de Loft of in de Lounge op de gelijkvloers.

2p
400
Reserveren
Wellness + B&B in de LOFT

Geniet met 2 personen gedurend 4 uur van de privé Wellness in de LOFT & en overnachting in de luxueuze B&B . Inclusief gastronomisch ontbijt en badlinnen met check out 11.00

2p
450
Reserveren

Beoordelingen

9.2

via 46 beoordelingen

Aanbod

9.2

Comfort

9.2

Klantvriendelijk

9.2

Netheid

9.2

Relaxy-sfeer

9.2
10
Imane lahmami
December 2019
Tip top in orde zoals altijd. Vriendelijke personeel.
9.0
Griet Tobback
Juli 2018
Heerlijke wellnes, zalig bed.
10
Tobback
Juni 2018
Puur genieten in mooie omgeving.
10
rudi en titske dieltjens uit ranst
dit is 1van de betere saunas!hier zijn het zwembad en de jacuzzi heel aangenaam warm,waar het bij de meeste saunas helaas veel te koud is...de eigenaar heeft geinvesteerd in kwaliteit en dat zie je hier op alle vlakken...topadresje!!!
10
Tomas Heerkens
Wij bezochten de "loft" en waren aangenaam verrast door de reusachtige, maar mooie en knusse ruimte. Een zalige lounge, twee prima saunacabines, een geweldige hammam/stoombad en buiten een zwembad met jetstreams (die mochten iets meer power hebben) en een heerlijk warme jacuzzi.
10
Bart Demotte
Zeker de moeite van hier eens weg te dromen in pure luxe en relax!