Casa Verde Relaxybon 9.5

Sint-Gillislaan 27, 9200 Dendermonde
Wellness overnachting

Terras
Stortemmer/Dompelbad
Massage
Hamam
Finse sauna
Duo Massage
Toon alle troeven

Misschien wel de mooiste op Relaxy

Sauna Casa Verde te Dendermonde is misschien wel de mooiste en uniekste privé Wellness hier te vinden op Relaxy. Casa Verde laat u "wellness" ervaren als nooit tevoren. De inrichting is tot in de puntjes afgewerkt en straalt rust en sereniteit uit. Overal vindt u verwijzingen naar de Oosterse cultuur. Een streling voor het oog, dit is écht een  Luxueus wamte - en wateroord. 

In het met groen geglazuurde baksteen opgetrokken herenhuis van 1890 , Casa Verde genaamd , is het  gelijkvloers  Casa Tierra, dat u met 2 tot maximaal 10 personen privé kan afhuren. Casa Cielo palmt de eerste en tweede verdieping in en biedt plaats aan 2 tot maximum 4 personen. Beide wellnessoorden zijn gelijkwaardig ingericht. 
Helemaal bovenaan is er nog de loft, Casa Luna, met zijn unieke warme buitendouche.

Casa Verde heeft privé arrangementen vanaf 2 u. Bij reservatie kan u extra's bestellen als cullinaire verwennerij , een zee van kaarsjes , massage, ...

Discretie is er een prioriteit, zo kunnen de gasten van Casa Verde binnen met een code die per sms wordt verstuurd zodat niemand anders hun aanwezigheid heeft opgemerkt. De volledige wellness start zichzelf wonderbaarlijk op,  én het genieten kan beginnen vanaf minuut 1 dat je er binnen wandelt. 

De gasten van Casa Verde zijn ondermeer onder de indruk van de duo-relaxatie-massage die door de zaakvoerders Leentje en Nico zelf wordt gegeven. Deze massage waar u samen, gelijktijdig kan van genieten wordt gegeven in Tierra, in de warm ingerichte massageruimte. De warme olie én hun handen doen u wegdromen ...

Zalig is het wanneer u zich na een rustgevende wellness-sessie niet meer hoeft te verplaatsen. U kunt in Privé Sauna Casa Verde dan ook overnachten. Leentje en Nico hebben dit arrangement gedoopt met de naam 'wellness-bed-and-breakfast'. Zij verwachten hun gastenvoor dit arrangement om 19u. 's Morgens kunt u rustig ontbijten en verlaat u het complex tegen 10 u.

Eigenaars Nico & Leentje 

Wellness B&B

Tierra gelijkvloers , Cielo 1e verdiep : afhankelijk van de beschikbaarheid


Beoordelingen

9.5

via 28 beoordelingen

Aanbod

9.5

Comfort

9.5

Klantvriendelijk

9.5

Netheid

9.5

Relaxy-sfeer

9.5
10
Tatjana
April 2022
Heel mooie sauna!
9.0
Jolien
Februari 2022
Super!
10
Sarah
Januari 2022
Wat een prachtige wellness! Zalig genoten! We hadden er ontbijt bij genomen. Verzorgd ontbijt!
Reactie van uitbater:

dit doet ons deugd Sarah , dank ... Nico en Leentje

9.0
Els Borremans
Januari 2022
Prachtige wellness! Hier komen we zeker en vast terug!
Reactie van uitbater:

wat fijn ... dank u wel

9.0
Laurette
December 2021
Zeer fijn arrangement voor ons beiden.
Reactie van uitbater:

dank dat jullie er waren . Nico en Leentje

10
Joke
November 2021
Ultieme ontspanning in een prachtige setting!! We waren precies een week op reis geweest! Heerlijk! :-)
Reactie van uitbater:

Wat fijn deze review ... super dank. Nico en Leentje


Huisregels

De Goede Huisvader ... je kent het wel. 

Annuleringsvoorwaarden

Annulatievoorwaarden:


1. Annulatie met volledige terugbetaling : Uitsluitend tot 10 dagen voor de uiteindelijk geplande Reservatie.2. Annulatie met Beperkte terugbetaling ** : Van 10 dagen tot 2 dagen voor de uiteindelijke geplande Reservatie .3. Annulatie zonder terugbetaling ***: No-show of van 2 dagen voor de uiteindelijke geplande Reservatie. 


** : Uw geannuleerde Reservatie wordt terug beschikbaar geplaatst voor verhuur. Indien het arrangement terug verhuurd geraakt wordt enkel een administratieve kost aangerekend van 50€ . Indien het arrangement NIET meer terug verhuurd geraakt wordt een kost aangerekend van de helft van de waarde van de geanuleerde Reservatie.


*** : Er wordt een kost aangerekend van de volledige waarde van de geannuleerde Reservatie.


Terugbetaling : Indien er een terugbetaling zal plaatsvinden dan wordt dit enkel geregeld door middel van een waardebon, tegoedbon van Sauna Casa Verde BV , nooit met terugstorting van gelden. Sauna Casa Verde bv 01/01/2022.